Pasta con gamberi peperoncino e peperoni gialli

Eller om man ska köra på svenska, pasta med chiliräkor och gul paprikaPasta med chiliräkor i släpljus
200g pasta
150g räkor i lag
1 gul lök
1 gul paprika
2 dl grädde o 2 dl vatten
1 msk fiskfond
½ tsk anshochili, timjan, salt, peppar
Börja med att hetta upp räkorna i en teflonpanna med lite olja. Tillsätt chilin när det börjar fräsa lite. Ta upp räkorna ur pannan. De ska inte ligga i mer än 2-3 minuter, annars blir de sega.
Koka upp pastavattnet o koka pastan al dente. Skär paprikan i bitar o löken i skivor. Fräs löken i pannan tills den blir mjuk. Tillsätt grädde, vatten, fond o timjan, eller någon annan favoritgräskrydda. Låt koka ihop lite. Tillsätt paprikan o låt koka i 2-3 min tillsätt räkorna låt dem koka med i ½ min så de blir varma. Blanda i den avrunna pastan panna. Servera

This entry was posted in Recept and tagged .

Kommentarer inaktiverade.