Hoppa till innehåll

Nytt utseende

Tyckte det var dags för ett nytt utseende. Det har inte blivit uppdaterad sedan 2010!!
En annan anledning är att GDPR kräver mer eller mindre att man har en banner som talar om att sidan använder sig av kakor. Det lättaste sättet är då att välja ett nytt tema. Eftersom det är WordPress som driver sidan så finns det rätt många att välja på. Passade på att välja en som var ”responsive”. Alltså sidan anpassar sig från vilken plattform man kommer. Tex dator, platta eller mobil. Fastnade först för ”Cele” från Compete Themes. Men den kändes lite för minimalistisk, så jag valde syskonet ”Author” i stället. Då den redan fanns översatt till svenska heter temat följakligen ”Författare”. Trots namnet tycker jag den funkar bra för bilder också.

Då jag inte uppdaterar bloggen så ofta har jag valt att lagt mina senaste instagrambilder på förstasidan. Jag har också bytt tillägg (plugin) som hanterar Instagram då det jag hade slutade fungera och inte uppdaterades då Instagram bytta API i våras.

Publicerat iAllmäntBlogg