Hoppa till innehåll

Skidveckända

SnögubbenI helgen blev det en resa till Sälen där utförsåkning stod på programmet. Det var soligt och kallt båda dagarna. Me Fredagen bjöd på 12 grader och frisk vind. Då passade det bra att åka till Kläppen. Snöfallet dagen innan gjorde att underlaget var fint. Det blev kanske lite uppkört på eftermiddagen. På lördagen var det svag vind och 12 grader kallt. Pistmaskinerna hade slätat till underlaget så underlaget var slätt o fint. Kan bara sammanfatta helgen som helt perfekt 🙂

Publicerat iVara ute

En kommentar

  1. Ser ju ut som det skulle kunna vatt trevligt de där!

    Själv var jag på kaptensfest med vendelsjöföreningen på slottet i lördags. Undrar om det var nåt med ärtsoppan där, för jag blev ordentligt sjuk på söndan. 😉
    Bättre idag dock, hoppas kunna joppa imorrn.

    / L

Kommentarer är stängda.