Hoppa till innehåll

Comminors releaseparty

Comminor

Comminor - Johanna o ViktorComminor hade releaseparty för cdn ”100?” på Växhuset, musikcafe 138 igår. Som tur var hade min nya kamera hunnit komma. Nu fick den bevisa färg redan andra dagen. Men som vanligt är det ju de där 12 tummen bakom kameran som har mest betydelse :/

Skruvade upp ISO-känsligheten till 6400 och tog de flesta bilder. De bilderna blev lite i brusigaste laget, men de duger att använda på webben. Bilderna på ISO 3200 blev klart bättre. Men man ska nog till ISO 1600 för att de ska bli bra, men det var det lite för mörkt för…

Comminor - KimComminor spelar punk, så det är ju bra att jag gillade Ebba Grön och Attentat när jag var ung. Mest gillade jag nog låtarna ”Where Are You Now” och ”Stop Trying”.

Länk till Comminors hemsida

Publicerat iFotoMusik