Hoppa till innehåll

Eget tema

Nu har jag knåpat ett tag för att kunna använda samma style sheet i WordPress och i resten av siten. Det har inte varit helt lätt. Nu har jag iaf fått till nåt som nästan fungerar. Det jag har kvar att reda ut är varför javaskriptet inte fungerar på bildsidan och att få iframe att fungera på kartbilden.
Så småning om justerar jag till en del sidor så de ser bättre ur i den nya mallen.

Publicerat iBlogg

3 kommentarer

 1. Ser inte något som inte fungerar på bildsidorna. Sajten funkar och ser bra ut!
  Är väl bara de här rutorna man skriver i som skulle kunna vara lite ljusare, så man ser vad man skriver ;o)

 2. Fick till bildsidorna efter jag skrivit inlägget.
  Kommer attfixa fonten och färgerna i kommentarsfältet

  Ser att menyn beter sig olika i FF o IE. Verkar vara olika beteenden i IE7 o IE8 oxo.
  Hem o knåpa alltså 🙂

 3. pontus pontus

  Nu ser det riktigt bra ut!!

Kommentarer är stängda.