Hoppa till innehåll

Suddig mosippa

Suddig mosippaFår först be om ursäkt för den dåliga bilden. Det är en kombination av för bra självförtroende att klara att av hålla kameran stilla vid långa slutartider och ny utrustning. Det var första fototuren med både 85;an och mellanringarna. Jag var inte beredd på att mellanringarna skulle stjäla så mycket ljus med 85:an. Det funkade ju någorlunda på 70-200:an :/
Jag o mor var till Gröntjärn när jag var upp i påskas. Vi försöker ofta komma dit på vårkanten. Det som drar är den spännande naturen och att man får se den sällsynta mosippan. Vi trodde var där för tidigt i år. För vi såg endast en liten knopp, och det efter idogt letande. Men den var ju ändå på en av platserna vi alltid sett mosippor förr. Hörde av min bror att det var de som vart vid Gröntjärn senare och ändå inte sett några sippor. Men de kan var lite nyckfulla de små krabaterna…

Publicerat iFotoVara ute