Hoppa till innehåll

Vårens resor

Hamnen i GenovaHar varit lite seg med uppdateringen av bloggen. Här kommer några bilder från mina tjänsteresor till Santander o Genova. Sen är det några bilder från ett soligt Stockholm.Strandvägen från DjugrårdsbronCentrum GenuaStrand i PegliSkeppsbrokjanen från MossebackePalacio Real De La MagdalenaBörjar mer o mer ogilla att det inte går att ha två medelstora bilder bredvid varandra. Grr

Publicerat iFotoVara ute

En kommentar

  1. Kul å se nåra bilder bortifrån.
    Kan tipsa om att det går att ändra storleken på bilderna om man redigerar inlägget i text-läge. Man får räkna om bildens höjd o bredd så det passar, och sen skriva in bredden på ytterligare ett ställe i kodsträngen. Du får väl ringa Leffe-supporten om du misslyckas… ;o)

Kommentarer är stängda.