Hoppa till innehåll

Liten softbox

Softbox "off-camera" Nu när kameran klara att slå blixten utan att jag har den på kameran så har jag funderat på att skaffa ett paraply till som man kan slå blixten igenom. Nu utbudet inte så stort i
Softbox "on-camera"stan, men jag ramlade på denna när jag var på fotoaffären senast. Man sätter fast den på blixten med ett kardborreband så man får dra lite i den innan den får rätt fason. Nu har jag väl inte tagit så mycket bilder. Men resultatet blir iaf bättre än med plastbiten som jag hade innan.Kaffebild Men det blir nog ett riktigt paraply med tillhörande stativ så småning om ändå…

Publicerat iFoto

En kommentar

  1. Ser ju ut helt okej ut! För att inte tala om Motivet! ;o)

    Apropå kaffe kan jag rapportera från Cafe Corner i Tierp. Det bör utfärdas en klass-3-varning för det stället på ditt kaffeforum. Jag beställde en capuccino dar nu i eftermiddag i väntan på tåget, och efter fem minuter kom gubben ut med nånting brunt utan skum. När jag klagade sa han ”jag vet inte, kanske fel på apparaten”. Jag tycker mig känna igen honom som en pizzabagare från Uppsala sen förr.

Kommentarer är stängda.