Hoppa till innehåll

Tryckaknäppkamera

S90_1177-2 För några veckor sedan köpte jag en Canon PowerShot S90. Insåg att jag använde kompaktkameran mer än systemkameran. Det är lättar att t med sig en 200g kompaktkamera än en 2 kg klump till systemkamera + en väska med lite fler objektiv. Visst bilderna blir blir bättre med systemkameran. Men den kommer inte alltid med pga av vikten och storleken.

Anledningen till uppgraderingen är att kunna fota i raw-format, få en bättre o ljuskänsligare optik och att det blir mindre brus när jag använder högre iso-tal. Det är ingen superförbättring av bruset men jag hoppas att det är bättre än min gamla Nikon CoolPix S600.

Nu kommer jag inte sluta använda systemkameran. Bilderna blir mycket bättre med den och jag tycker det fortfarande är kul att vara ute o fotografera.

Publicerat iFoto

En kommentar

  1. Lagt upp lite bilder i albumet.

    JPEG direkt ur kameran.
    Minskat bilden till 960x720px o sparat igen med kvaliteten 10 (av 12) PS

Kommentarer är stängda.